NYHETER FRA WENCHE
20 sep.. 2017

Deilig Julebord!

Velkommen til julebord Hjemme hos Wenche!

Hos oss får du god gammeldags julestemning, et måltid i deilig omgivelser og en flott ramme for deg og din bedrift. Med fyr på peisen, noe godt å varmende i hånda og hele kvelden foran dere kan hele gjengen senke skuldrene og ta en pause fra hverdagen. Wenche og hennes gode hjelpere serverer deilig mat krydret med gode historier og lokale råvarer.

Vi byr gjerne på en deilig 3 retters meny, eller en tradisjonell julebuffet med ribbe, pinnekjøtt og annet julegodt. Eller kanskje frister det med skalldyr eller en mer internasjonal buffet med gode smaker? Vi har alle rettigheter og mulighetene er mange.

Pris fra kr 495,- pr person.

Kontakt oss for et velsmakende tilbud!
mail eller tlf: 47638432

Følg oss også gjerne på Facebook for siste oppdatering og nyheter!

 

 

19 sep.. 2017

ÅPNE SØNDAGER I DESEMBER!

Velkommen til god gammeldags julestemning!

Hos oss finner du julehygge og deilig mat. Vi lager alt fra bunnen med de beste, lokale råvarer!

Søndag 3. og 10. desember serverer vi en deilig julebuffet med Wenches ribbe, pinnekjøtt, kålrabistappe, medisterkaker etter Farmors oppskrift og alt som hører julen med!
Til dessert byr vi på Bestemors karamellpudding og riskrem med deilig saus.
Pris: 495,- inkludert dessertbuffet og kaffe.
Barn 0 - 3 år gratis,
barn 3 - 12 år: kr 350,-
Vi åpner kl 15.00 og stenger kl 20.00, husk å bestille bord!

Hos oss får du god gammeldags julestemning, et herremåltid i deilig omgivelser og en flott ramme for deg og dine. Med fyr på peisen, noe godt å varmende i hånda og hele kvelden foran dere kan hele gjengen senke skuldrene og ta en pause fra hverdagen. Wenche og hennes gode hjelpere serverer deilig mat krydret med gode historier og lokale råvarer.

Herlig Lutefiskaften! (dato kommer)

Det blir lutefisk av ypperste kvalitet, med alt hva som høver seg av bacon, ertestuing, sennep, sennepssaus, brunost og gode smaker. Her skal alle få hva de ønsker seg av tilbehør!

Vår glade kjøkkensjef Ragnvald har lært lutefisk av selveste "lutefiskens far" i Stavanger på City Bistro, og han lover å diske opp med gode porsjoner!

Pris: kr 475,- pr person, inkludert 2 serveringer av lutefisk, dessert og kaffe. Ønsker flere serveringer av lutefisk: kr 89,- pr porsjon. Vi åpner kl 19, husk å bestille bord på forhånd! på mai: lise@remove-this.hjemmehoswenche.no eller tlf: 47638432

Ønsker du julebord for deg og familien, gode venner eller din bedrift?

Vi byr gjerne på en deilig 3 retters meny, eller en tradisjonell julebuffet med ribbe, pinnekjøtt og annet julegodt. Eller kanskje frister det mer med skalldyr eller en mer internasjonal buffet med gode smaker? Vi har alle rettigheter og mulighetene er mange.

Vi leverer også gjerne catering dit dere ønsker!

Kontakt oss for informasjon og tilbud:

mail eller tlf: 47638432

OBS: Følg med på Facebook for de aller siste oppdateringene.

 

 

28 mars. 2017

Går du med bryllupsplaner?

Restaurant Arendal

Vielse eller velkomst i Champagnehagen, middag inne, og dans og kaker i Båhuset er bare en av mange  muligheter dere har ved å feire den store dagen hos oss.

Vi har rom som passer til små og store brylluper, inne eller ute, fra 10 - 130 gjester.
Dersom man ønsker selskapet inne i hovedhuset er maks antallet 80, i teltet dekker vi til 130 glade gjester.

For oss er det viktig at dere får det slik dere ønsker. Vi lager derfor menyen i fellesskap, på den måten kan dere avgjøre om dere vil ha 3-retter, 8-retter, buffet eller om gjestene skal være med å lage maten selv. Hos oss har dere alle muligheter!

Les mer om våre bryllupstilbud her.

Kontakt oss for informasjon og tilbud:
mail eller tlf: 47638432

Følg oss på Facebook for siste oppdateringer på Menyer og annet spennende!

 

 

28 mars. 2017

Rabarbra - bare bra!

I dag har vi vært så heldige!

Vi har vært på jordet til Fuhr og plukket rabarbra! Victoria Fuhr og familien var så herlige å kontakte oss om ikke vi ville bruke litt av deres rabarbra. Så da var det bare å trå til i åkeren, for det var ikke så rent lite rabarbra de hadde heller!

Tidligere brukte Fuhr familien rabarbra i sin vinproduksjon. "Stilk" het deres rabarbravin, en litt søt variant som ble bruk til dessert, aperitif og liknende. Den skulle vi gjerne likt å prøvd, men vinen er desverre ikke å få tak i lenger. Så det blir rabarbradessert på oss!

Og for en Fantastisk flott rabarbra det ble! Nå blir det sommerstemning i lang tid fremover på kjøkkenet. Kokkene lager saft av det meste, uten tilsatt sukker, som fryses ned og kan brukes til is, geléer og godsaker året igjennom.

Her er noen oppskrifter på rabarbra dersom du selv har rabarbra i hagen!

Rabarbrasorbé:
1 liter konsentrert rabarbrasaft (uten tilsatt sukker)
300 g sukker
80 g glukose (kan sløyfes, fåes på apotek, gir en mykere is)
280 g vann

Bland alt i en gryte, kok opp, kjør i ismaskin eller sett i frysa og rør hver halvtime for en glattest mulig is.

Vi tilbreder gjerne rabarbraen på følgende måte for å få minst mulig vann i rabarbrasaften:
Skyll rabarbra, kutt i biter, ha i ildfast form med litt vann i bunnen, dekk med aluminiumsfollie, bak i ovnen på ca 120 - 140 grader til den er mør, ca 20 min. Det har da samlet seg en del saft i bunnen av formen. Press resten av rabarbraen gjennom sikt for å få ut siste rest av saften. Saften kan fryses i porsjonsformer og brukes til suppe, saus oav gjennom året. Ved å ikke tilsette sukker kan du smake til saften når den serveres.


Ha en herlig dag videre alle sammen, glad hilsen ifra Lise og gjengen.

PS: Rabarbradessertene blir å finne i vår sommerrestaurant, den åpner søndag 29. juni, og du kan lese mer om dette her.

01 des.. 2015

Herlige sjokoladekjeks!

Vår kjære venn Marie har vært så snill og delt denne oppskriften med oss. Vi synes det er verdens beste sjokoladekjeks, og vil derfor gjerne dele denne oppskriften med deg også!
Oppskriften er enkel og grei, og kan gjerne lages sammen med barna.

Dette trenger du:

200 g smør
1,5 dl brunt sukker
1 dl vanlig sukker
2 ts godt vaniljesukker
2 små egg
1 ts natron
3 dl hvetemel
100 g nøtter (Marie liker å bruke valnøtter)
300 g sjokolade - mørk eller lys, ta det du liker best!
3,5 dl cornflakes (knus dem litt når du måler opp)
2,5 dl havregryn

Slik gjør du:

Kjør smør og sukker hvitt
Bland inn ett og ett egg - her er det viktig at du pisker godt innimellom slik at blandingen ikke skiller seg.
Så er det bare å blande i de andre tingene. Husk å hakke sjokolade og nøtter så fint eller grovt du vil.

Deigen skal være ganske "tørr" og tykk, men holde formen når du samler den til små kuler. Lag små kuler, så store eller små du har lyst. Legges på brett med bakepapir, husk å ikke legge det altfor tett!

Stekes på ca 180 grader til de blir lett gyldne på kantene.
Avkjøles på rist.

Nyt kjeksen med en gang, eller vent så lenge du har lyst, gjerne med ett glass melk, en kopp kaffe og gode venner!

Glad hilsen ifra Lise