Søte og salte pinnebrød

Pinnebrød kan varieres i det uendelige. Bland i det du er glad i - og ta det med ut på tur. Et perfekt tilbehør til suppa på termos, eller som litt ekstra kos rundt bålet.

Dette trenger du:

4 dl hvetemel
0,5 ts salt
2 ts sukker
2 ts bakepulver (du kan også bruke litt gjær i stedenfor)
5 ss nøytral olje (eller smeltet smør)
1,5 dl melk (eller vann)

Dersom du vil ha søte pinnebrød - ha i litt ekstra sukker, gjerne litt vaniljesukker og kanskje litt kanel og rosiner.

Det er også godt med sjokoladebiter, litt revet eple og kanel, nøtter eller litt revet appelsinskall. Juster sukkermengden ettersom hva du blander sammen.

Eller hva med en salt variant med litt tørkede urter, revet ost og soltørkede tomater?

Her er det kun fantasien som setter grenser.
Ble deigen litt for fast eller myk? tilpass ved å tilsette litt mer mel eller melk / vann!

Pakk det hele ned i en boks eller pose og ha pinnene klare til steking over bålet når det er tid for pause!

God tur!

 

http://oppskrift.klikk.no/ingrediens/meieriprodukter/melk/melk/